Mijn naam is Marten Molenmaker en ben sinds 1978 verbonden met het natuursteen vak. Ik ben begonnen als steenhouwer, met het maken van grafmonumenten.

Daarna ben ik bedrijfsleider geworden en vervolgens mede-eigenaar van een steenhouwerij.

Ik ben nog steeds werkzaam als adviseur en ontwerper betreffende grafstenen en gedenktekens voor zowel begrafenissen als crematies.

Dat houdt in, dat ik aandachtig luister naar de wensen van de cliënten. Ik informeer de nabestaanden over de mogelijkheden en voorschriften voor het maken en plaatsen van een gedenkteken voor hun dierbare. Vervolgens maak ik een ontwerpschets en vraag de vergunning aan voor het plaatsen van het gedenkteken op bijvoorbeeld de begraafplaats.

Door mijn jarenlange ervaring en de gesprekken met vele nabestaanden, merkte ik dat er steeds meer behoefte is aan kleine- en betaalbare gedenkobjecten, welke geschikt zijn voor meerdere doelen.

Daardoor kwam ik op het idee om het “gedachtensteentje” ® te maken wat voldoet aan die wens. Door het materiaal en het formaat is het handzaam en overal te plaatsen, zowel binnen als buiten.

Mede door uw eigen tekst en/of ontwerp wordt het een heel persoonlijk object wat veel mensen zal aanspreken.

Elke gebruikte steen heeft zijn eigen kleur, tekening en structuur. Van de steen wordt een schijf afgehaald zodat er een recht oppervlak ontstaat voor het bevestigen van de tekst. Zo komt ook het "innerlijke" van de steen geheel tot zijn recht.

Zowel de naam “gedachtensteentje” ® als het ontwerp, is geregistreerd en beschermd © voor de gehele Benelux.

 

 

CONTACT:

telefoon: 0655065773

email: info@gedachtensteentje.nl

adres: Tsjemlan 8 Gauw

bank: NL98INGB0657889504

 

 

 

k.v.k. nummer: 01155178

 

Deel deze pagina